Sammanfattning om helgen!

Hej Hej Bloggään!

Vet att vi inte har skrivit på ett tag nu så jag tänkte sammanfatta helgen som varit.

Lördag!

Lördagen började med att jag, Bäääjb, Nässä, Amända och Ämma åkte ner på stan en stund. Nässä körde bil och vi andra åkte med han.
Senare på kvällen bestämde vi oss för att dricka några öl och spela "Tysken" på fotbollsplan. Det var jag, bäääjb, Nässä, Timpan, Stoffä, Marcus och Faffa. Senare kom även Amända, Ämma, Fiffi, Frida och Robin förbi. När vi spelat klart gick jag, bäääjb, Stoffä och Marcus hem till mig, (Dallä). Där spelade vi lite Playstation och tittade på film. Sen fick jag, bäääjb och Stoffä för oss att testa viagra, trodde min peeeenis skulle stå jätte länge men det gjorde den inte... Tråkigt.  Senare blev det läggdags så bäääjb och Marus gick hem och jag och Stoffä kröp ner i sängen.

Söndag!

Jag och Stoffä klev upp ganska tidigt, 11.30. Åt frukost innan det bar av till bäääjb, senare gick vi bakom skolan och spelade lite basket med Amända! (Y) Kanonkul! När vi spelat ett tag gick vi upp på skoltaket, det var lite läskigt eftersom jag är jääävligt höjdrädd... Men det gick bra. Var iallafall jääätte varmt där uppe, solen värmde jääätte mycket och det blåste ingenting där uppe. På kvällen blev det "Tysken" igen. Denna gång även med samma personer.

En underbar helg med dom bästa!!!

Puss&kram / Dallä&Barrä! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0